Заняття школи вдосконалення педагогічної майстерності

На виконання Плану роботи Строїнецького НВК на 2019/2020 н.р., плану методичної роботи, плану роботи Школи удосконалення педагогічної майстерності 05.02..2020 року відбулося ІІ засідання Школи вдосконалення педагогічної майстерності на тему «Сучасний вчитель: нове бачення української школи».

Заступником директора з навчально-виховної роботи Нікітіною А.М. проведено мотивуючий тренінг в стилі коучинг, вправи та педагогічні ситуації якого спрямовані на формування позитивної самооцінки вчителя, усвідомленню унікальності особистості кожної людини. Учасники тренінгу збагатилися знаннями про нові освітні технології, спробували відтворити портрет успішного та неуспішного вчителя, знайти вихід із проблемних ситуацій. Вчителі дійшли висновку, що створення комфортного освітнього простору неможливе без впровадження в школі педагогіки партнерства, технології критичного мислення, розвитку емоційного інтелекту в учнів.

Керівник методичного об»єднання вчителів природничо – математичного циклу Савчук Я.Й. виступила з презентацією щодо нового підходу до домашніх завдань у сучасній школі.

Заняття було цікавим, змістовним. Проведений тренінг та теоретичний матеріал допомогли присутнім відчути перспективу та можливості нової української школи.

/Files/images/2020/lyutiy/Заняття.jpg

/Files/images/2020/lyutiy/Заняття 2.jpg

/Files/images/2020/lyutiy/Заняття 3.jpg

/Files/images/2020/lyutiy/Заняття 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.