Степан Глігор звернувся із закликом допомогти лікарям і пацієнтам

Відомий аграрник, заслужений працівник сільського господарства України, ексдепутат Верховної Ради, депутат районної ради кількох скликань, Почесний громадянин м. Новоселиця, директор АПОП «Золотий колос» Степан Глігор звернувся до своїх колег-аграрників, виробників, підприємців із закликом зібрати кошти на придбання апаратів штучної вентиляції легенів та засобів захисту для медпрацівників і пацієнтів:


- Я вже немолода людина, яка народилася і багато років пропрацювала на землі. Я бачив і голод, і війну, і епідемії. Зараз наша медицина, на жаль виявилася практично не спроможною подолати серйозний виклик – пандемію корона вірусу. Так, виділяються певні кошти з бюджету. І місцевих, і державного. Але їх не вистачає не лише на придбання вкрай необхідних апаратів штучного дихання, а навіть на елементарні маски, рукавички, захисні костюми для лікарів. А пандемія вже довела всьому світу, що це не жарт. Тисячі людей померли. Тому я вважаю своїм обов’язком і закликаю кожного аграрника, виробника, підприємця допомогти своїм землякам. Вартість одного апарату ШВЛ понад 370 тис. грн.. Зараз ми шукаємо де їх придбати а в лікарні створюється благодійний фонд, куди можна буде перерахувати кошти. Тому давайте, хто 100-200 тисяч, а хтось і по тисячі гривень зберемо гроші у цей фонд і купимо вкрай необхідне обладнання, яке вже завтра може врятувати життя нашим близьким.

За довідками щодо перерахування коштів звертайтесь до заступника головного лікаря з лікувальної роботи Новоселицької районної лікарні, депутата Новоселицької районної ради Василя Сухораба. Тел.: (050) 691-02-51

Реквізити для перерахунку у АТ КБ «ПРИВАТБАНК» № UA 573562820000026009051511385,

поточний рахунок, благодійні внески

(коронавірус)

Перші 200 тис. грн. вже внесено.

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.