Олімпійський тиждень

Звіт

про проведення Олімпійського тижня в Строїнецькому НВК

З 3 по 16 вересня в рамках підтримки Олімпійських Ігор, пропаганди здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом в Строїнецькому НВК було проведено Олімпійський тиждень.

Протягом тижня було проведено наступні заходи:

1. Понеділок розпочався відкриттям Олімпійського тижня, де було оголошено заплановані спортивні заходи. Також цього дня учні школи взяли участь змаганнях з армреслінгу . Крім цього на протязі усього тижня діяла тематична виставка книжок та інформаційних матеріалів.

2. Ми добре пам’ятаємо приємні моменти Чемпіонату світу з футболу, тому не відмовилися у середу і від міні-футболу, в якому взяли участь учні 5 – 9 класів . Перемогу здобула команда 9-го класу.

3. Традиційними є легкоатлетичні змагання, біг на 30 м. які були проведені у середу. Змагання відбулися у двох вікових категоріях 3-4 та 5-9 класи. Найкращий результат у початковій ланці показав Калараш Микола (6,13 с.) учень 4 класу, а у середній — Берта Анатолій (4,8 с.) учень 9 класу. Естафети «Веселі старти» для учнів 2-9 класів відбулися у четвер. Це традиційний вид змагань для школярів, участь у якому завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів. Учасники розподілили між собою місця наступним чином: ІІІ місце — збірна 2-4 клас, ІІ місце 5-7 клас, І місце збірна 8-9 класів.

4. Єдиний Олімпійський урок – було проведено з учнями 5-9 класів у п'ятницю. Було підготовлено та представлено учням презентацію про історію становлення Олімпійських ігор, олімпійські види спорту та про олімпійські символи: олімпійське гасло, олімпійська емблема, олімпійський прапор, олімпійський вогонь.

На нашу думку, ми досягли основної мети проведення Олімпійського тижня - формування в учнів навичоктакультури здорового способужиття, залучення їх до активних занять фізкультурою і спортом. Не дарма Платон зазначав:"Для відповідності, краси і здоров'я потрібна не тільки освіта в області науки і мистецтва, але і заняття все життя фізичними вправами, гімнастикою" .

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.